Blog

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

Kdo jsem já?

02.02.2017

Narodila jsem se 19.6.1992 se jménem Romana Mecová, mládí jsem měla krásné a plné dobrodružství. Dospívání bylo trochu komplikovavější, jelikož jsem byla a jsem snílek plný ideálů a představ láskyplného Světa. V té době jsem se bála projevit a skládala jsem básně, které zkočily v šuplíku.

Žena se potřebuje cítit žádaná a krásná. Je pro ni nesmírně důležité pěkně se oblékat a hlavně se v oblečení cítit dobře. Pokaždé, když se krásně upraví a cítí se velmi dobře, přitahuje svého muže o to více. Protože se cítí krásná a žádaná a to co vyzařujeme, druzí velmi dobře cítí a vnímají, někdo vědomě a někdo podvědomě.

Vášeň

09.12.2016

Vášeň, slovo samo o sobě má v sobě radostný náboj. Připomíná nám, že i přes veškeré slabosti a starosti, které nás v průběhu života potkají. Se uvnitř nás stále skrývá malé, rozverné a radostné dítě, šibalsky na nás pomrkavající. Majíc radost z každé neplechařiny. Když píšu tahle slova, pohrává mi na rtech radostný úsměv. Nejen pro to, že představa...

Dr. Joseph Murphy je autorem knihy O zdravém sebevědomí. Prostřednictvím této knihy nám zprostředkoval, jak máme zužitkovat potenciál podvědomí a vytvořit si zdravé sebevědomí. Jeho kniha mi byla inspirací k vytvoření tohoto článku.

Dnes jsme měla náročný den práci (všeobecná sestra), přijela jsem domů a byla jsem napjatá a vyčerpaná. Všechnu svou flustraci jsem si neprávem vybila na mnaželovi. Mrzelo mě to, ale mám problém říkat omlouvám se. Protože jsem přeci "křehký silák".

© 2016 Antonín Jelen. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky